Prontoman spray

608,00
грн.
Спрей Пронтоман використовують для дезінфекції шкіри рук майстра і шкіри клієнта перед і після процедури, під час - в цілях розм'якшення шкіри. Бетаїн проходить в міжклітинний простір і допомагає рогової клітці краще відокремляться від шкіри, наповненої вологою. Під час процедури можна користуватися як водним антисептиком, який покращує регенерацію, є кровоспинну, протигрибковим засобом.

Відмінно показав себе при роботі з вросшим нігтем - працює як ПЕГ.

Це готовий до використання розчин для антисептичної очищення і догляд за ділянками шкіри і нігтів. Завдяки зниженим поверхневому натягу і аерозольному нанесення #prontomanspray надійно і безболісно знезаражує всі важкодоступні ділянки. Гарантовано усуваються ризики інфікування, в тому числі полірезистентними мікроорганізмами (золотистий стафілокок). Спрей #prontoman одночасно пом'якшує зроговіння.

Prontoman spray можна наносити для профілактики інфекцій. Речовини, що входять до складу, пройшли багаторазову клінічну перевірку і вважаються дерматологічні безпечні.

Спрей понтоман безопасен при длительном применении и полностью подходит для аллергиков и диабетиков.

Застосування ProntoMan спрей 250 мл: Знезаражує шкіри: Рясно нанесіть пронтоман-спрей на стопи. Залиште розчин мінімум на 2 хвилини. #prontomanspray знезаражує важкодоступні ділянки, захищає шкіру від мікроорганізмів і одночасно усуває неприємні запахи.
Можливо також нанесення для запобігання інфікування. Нанесіть спрей #prontomanspray на відповідні ділянки, щоб усунути забруднення, або мікроорганізми. Багаторазово застосовуйте #prontomanspray при сильних забрудненнях.

Пом'якшення ороговілості: Рясно нанесіть спрей на стопи. Залиште розчин діяти, поки ороговілості не почнуть лущиться білими лусочками. При сильному зроговінні (наприклад в області п'яти) необхідно збільшити час впливу. При необхідності розпорошите повторно.
Потім розм'яклі клітини шкіри можна безболісно видалити. Можна збільшити пом'якшувальний ефект звернув оброблювані ділянки в плівку.

Правила техніки безпеки ProntoMan спрей 250 мл: Алергія на компоненти. Не залишати на прямих сонячних променях. Поле відкриття використовувати 12 тижнів. Тільки зовнішнього застосування.

Склад ProntoMan спрей 250 мл:
  • Aqua purificata,
  • 0,1% Undecylenamidopropyl-betain
  • 0,1% Polyaminopropylbiguanide (Polyhexanid).