Natural Nail Boost Gel, Matt - Матовий гель для ламінування нігтів

2189,00
грн.
Матове ламінування нігтів відрізняється відсутністю глянцю на поверхні нігтів і підходить для чоловічого манікюру, а також клієнтам, що бажають матовий зовнішній вид нігтів.
УФ Гель нового покоління діє як захищена «лінза» для нігтьових пластинів. Залишаючись на поверхні нігтів, він закріплює і захищає їх, збільшує стійкість будь-яких кольорових покриттів до 3-х разів, не замінюючи і не відчуваючи на нігтях.

Бюст гель є нерастворимим покриттям (!), Яке залишається на нігтях до моменту його корекції або відбиття нігтів.
Ламінування - це нанесення на нігті спеціального покриття. В результаті на поверхні нігтів формується тончайшая глянцева пленка, яка укріплює, захищає і додає нігтям ухожений натуральний вид до наступної корекції. Ця процедура порівняння з ламінуванням паперів для збереження є першопочатковим видом та цілісністю. В отличие от привичного укріплення твердих гелів, ламінування нашої прощі та швидкого нанесення, не створюється об'єм на поверхні нігтів.

Спосіб застосування: ШАГ 1: Забафіть нігті та обезжиріть їх жидкостю Nail Boost Cleaner. Ми рекомендуємо використовувати саме цю живність, щоб процедура виконувалася в рамках 1 технології. Були випадки сколов та відслок при використанні засобів захисту користувачів інших виробників.
ШАГ 2: Нанести дуже тонкий шар Boost Gel (майже сухою кісточкою), що вдихає рухами від вільного краю до кутикули. Сушіть 1 хвилину в світлодіоді або 2 хвилини в УФ лампі.
ШАГ 3: Нанести шар Boost Gel руху від кутикули до вільного краю. Сушіть 1 хвилину в світлодіоді або 2 хвилини в УФ лампі.
ШАГ 4: Нанести на безводовий сальфетку жидкость Natural Nail Boost Shine Finish і зняти ногою липкий шар. Внимание! Якщо далі наносити кольоровий лак, якщо потрібно замість цієї жидкості використовувати обезжирювач Nail Boost Cleaner. При нанесенні гель-лака липкий шар можна не знімати, колір наносить прямо на покриття. Можливо використовувати базу під гель-лаком для більш легкого зняття в подальшому.

Коррекція: існує 2 способи корекції ламінування. 1. Забафить отросший его вместе с старым слоем Boost Gel, обезжирить жидкостью Nail Boost Cleaner, потім нанести новий шар гелю; 2. Запечати ноги систематичного відновлення нігтів (цей варіант краще підходить для проблемних нігтів). Ця система уберет границю «ноготь-покриття» та відновить нігтьову пластину.
Сняття: ламінування нігтів - нераствориме покриття. Для зняття необхідності його аккуратно спилити або дати нігтям відбити. Буст дуже легко пилится, досить мати пилку для натуральних нігтів.