Mykosept Plus - Набір для профілактики грибка нігтів

772,00
грн.
Склад набору: протигрибковий лак LCN Mykosept Plus, 3 мл + бафер 120/140 — LCN, 2 шт. + пилочка з пісочним напиленням LCN, 1 шт.

Грибок — підступне захворювання, яке підстерігає кожного, але особливо небезпечне для тих, хто проводить багато часу в умовах тепла і вологи, а також великого скупчення людей. Щоб уникнути небажаних наслідків майстри німецького бренда LCN створили особливий набір, що забезпечує профілактику, а за необхідності — і лікування нігтів від зараження.

До набору LCN Mykosept Plus входить протигрибковий лак і спеціальна пилочка з пісочним напиленням. В основі лаку — унікальний запатентований інгредієнт Piroctone, який вбиває грибок на ранніх стадіях і не дає йому поширитися. Пилочка має м'яке покриття, призначене для роботи з натуральними нігтями. Дбайливе і делікатне надання форми дасть змогу уникнути дискомфортних відчуттів.

Спосіб застосування: препарат наноситься також як і звичайний лак для нігтів безпосередньо на знежирену нігтьову пластину натуральних нігтів раз на день. Після нанесення, лаку потрібно дати час висохнути (близько 2 хвилин). Перед наступним застосуванням зняти нанесений раніше шар за допомогою рідини для видалення лаку з нігтів Remover, а потім нанести нове покриття, яке може слугувати також базовим покриттям під декоративний лак. Для профілактики грибкового зараження рекомендується застосовувати раз-двічі на тиждень.