Mykosept Plus - Антимікозний лак для нігтів

602,00
грн.
Найкращий спосіб боротьби з грибком - це його профілактика. Раптове ураження нігтьової пластини рук або ніг найбільш часто зустрічається серед тих, хто багато часу проводить в теплих і вологих місцях, а також при наявності великого скупчення людей. Щоб захистити себе, варто скористатися спеціальним лаком з антимікозну дією від майстрів німецького бренду LCN.
LCN Mykosept Plus - особливе, продумане засіб, в основі якого міститься унікальний запатентований компонент Piroctone. Він дозволяє вбивати спори грибка на стадії першого контакту з ними і тим самим запобігати розвитку неприємного захворювання. Спосіб нанесення лаку нічим не відрізняється від звичайного декоративного кошти, тому не викличе у вас ніяких ускладнень.

Спосіб застосування: препарат наноситься також як і звичайний лак для нігтів безпосередньо на знежирену нігтьову пластину натуральних нігтів один раз в день. Після нанесення, лаку потрібно дати час висохнути (близько 2 хвилин). Перед наступним застосуванням, зняти нанесений раніше шар за допомогою рідини для видалення лаку з нігтів Remover, і потім нанести нове покриття, яке може служити також базовим покриттям під декоративний лак. Для профілактики грибкового зараження рекомендується застосовувати 1 - 2 рази на тиждень.